auto beletteren en bestickeren

Auto beletteren

Ooit schilderde men een bedrijfsnaam op een auto. Nu maken we een compleet, volwaardig design. Geproduceerd en gemonteerd in eigen beheer. In Nederland zijn er drie zelfstandige Trim-Line bedrijven die dagelijks onderweg zijn naar de klant om voertuigen te voorzien van alle mogelijke huisstijlen, markeringen, wrapfolies, raamfolies en beschermfolies. Tevens is het mogelijk om de auto’s bij ons in huis te laten doen.

Auto’s bestickeren op locatie

De 3 locaties beschikken over een bedrijfshal. In de meeste gevallen komen we naar je toe. Op deze manier is het mogelijk om de nieuwe auto helemaal kant en klaar af te leveren.

Belettering herstellen

Reparatie van de huisstijl na schadeherstel is vaak een ondergeschoven kindje. Vertraging in het reparatieproces is ongewenst, de auto moet zo snel mogelijk weer ingezet worden. In sommige gevallen gaat de auto met de ontbrekende huisstijl weer de weg op, in sommige gevallen wordt het ontbrekende gedeelte op de verkeerde manier op de auto gezet en in sommige gevallen rijdt de auto enige tijd rond met het ontbrekende deel in een doosje in de auto. Dat is allemaal niet nodig. Onze landelijk werkende organisatie kan de schade op locatie herstellen. De huisstijl wordt snel en op de juiste manier gemonteerd, het wagenpark rijdt eensluidend rond. De productie afdeling staat voor het produceren van kleine en grote aantallen stickers, raamdecoraties en bewegwijzering.

Belettering zonder begrenzingen!

De bestaande huisstijl op een nieuw voertuig projecteren, een nieuwe huisstijl of aanpassing ontwerpen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
In samenwerking met ons zusterbedrijf System-Line leveren en monteren we LED MediaBoxen.

Ik heb interesse en wil graag meer informatie